Red Carpetin VIP & Premium Lounge

Premium Lounge ja VIP-liput tarjoavat ainutlaatuisen tavan kokea Konsertit ja sen tunnelma. Konserttien muun ohjelman ja palveluiden lisäksi Premium Loungen ja VIP-asiakkaiden käytössä ovat omat palvelut erillisillä VIP-alueilla, joissa voi nauttia monipuolisesta juomatarjonnasta ja hengähtää keikkojen välissä mukavilla istuskelualueilla.

Red Carpettiin myydään yhden ja kahden päivän VIP- ja Premium Lounge -lippuja. Kaikki lipputyypit ovat myynnissä ja osa lipuista on jo lähes loppuunvarattu. Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin. Lisätietoja ja isompien lippumäärien tilaukset:

KONSERTTIKOKEMUS OMIEN AIKATAULUJEN MUKAAN

VIP-alueiden ja niihin sisältyvien palveluiden lisäksi Premium Loungen ja VIP-vieraat saavat henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi päivän aikana käydä Konserttialueen ulkopuolella.

ALL IN VIP

Luottomies-elokuvan: All in kunniaksi Red Carpet konserttien VIP muuntautuu All in VIP:ksi, jossa pääset nauttimaan konserteista täysillä, eli all in! VIP-lipulla pääset konserttien, musiikki- ja taideohjelmien sekä muiden palveluiden lisäksi nauttimaan konserttien VIP- palveluista. All in VIP:n sisätiloista löytyy oleskelualueita, omat juomapalvelut, vesivessat ja paljon muuta! VIP-lippuun sisältyy myös festivaalipassi ja ranneke.

VIP edut:

 • Festarien monipuolinen musiikki- ja taideohjelma
 • VIP alueen omat oleskelualueet
 • Omat juomapalvelut
 • Vesivessat
 • Ilmainen narikka pääporteilla sekä pyöräparkki
 • Festaripassi ja ranneke, joiden avulla voi käydä konserttialueen ulkopuolella
 • Oma nopeampi sisäänpääsykaista konserttien pääportilla

VIP-alueelle on esteetön pääsy Pääporteista. VIPin sisätilaan kulku tapahtuu jyrkähkön rampin avulla ja kulku on avustajan avulla mahdollista. VIP-alueen ravintolapalvelut ovat esteettömiä ja alueella on esteetön vesivessa. Mahdollinen avustaja ei tarvitse erikseen omaa lippua, vaan liikkuu lipunhaltijan kanssa.

VIP-lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

OSTA LIPUT

Premium Lounge

Premium Loungessa pääsette nauttimaan rennosti ja menevästi samoista juhlista näyttelijätähtien kanssa Villatehtaan Red Carpet Konsertissa. Illan virallisena isäntänä toimii festivaalin taiteellinen johtaja ja näyttelijä Antti Luusuaniemi. Vieraille on luvassa illan aikana yllätysohjelmaa konserttien esiintyjien lisäksi.

Juhlien pukukoodina on smart casual.

Premium Loungen lippu sisältää:

 • Pääsy Villatehtaan konsertin Premium Loungeen perjantaina tai lauantaina.
 • Erillinen tila, jossa mahdollisuus nauttia upeasta punaisen maton tunnelmasta ja tutustua ihmisiin.
 • Illan juhlistamisen aloitukseen alkumaljat.
 • Oma sisäänkäynti punaista mattoa pitkin sekä eteispalvelu, johon voi jättää tavarat vartioidusti.
 • Saada upeita ammattilaisen ottamia kuvia punaisella matolla, joita pystyy muistelemaan tapahtuman jälkeen.
 • Oma baari sekä henkilökunta, joka huolehtii illan sujuvuudesta.
 • Huippukokki Tommi Tuomisen laatima standing dinner ruokamenu.
 • Katettu terassi esiintymislavan läheisyydessä.
 • Yllätysohjelmaa vain Premium Loungen vieraille.

Premium Loungeen on esteetön pääsy omasta sisäänkäynnistä. Tilaan kulku tapahtuu jyrkähkön rampin avulla ja kulku on avustajan avulla mahdollista.

Premium Loungen ravintolapalvelut ovat esteettömiä ja alueella on esteetön vesivessa. Mahdollinen avustaja ei tarvitse erikseen omaa lippua, vaan liikkuu lipunhaltijan kanssa.

Liput

ALL IN VIP 1 PÄIVÄ

Keväthinnat 31.5. asti 109,90€

Perjantai 30. tai lauantai 31.8.

OSTA 1 PÄIVÄN ALL IN VIP -LIPPU TÄSTÄ

Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passiin. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).

ALL IN VIP 2 PÄIVÄÄ

Keväthinnat 31.5. asti 169,90€

Perjantai 30. ja lauantai 31.8.

OSTA 2 PÄIVÄN ALL IN VIP -LIPPU TÄSTÄ

Kaikki VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passiin. Hinnat sisältävät 4,00 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu. Toimituskulu vaihtelee valitun toimitustavan mukaan (eTicket on maksuton).