Elokuussa jo seitsemättä kertaa järjestettävä Red Carpet Festari tuo Hyvinkäälle monipuolista ohjelmaa ja kotimaisia huippuartisteja! Red Carpet Konsertit järjestetään Villatehtaalla 25.-26.8. ja lavalla nähdään muun muassa KUUMAA, BESS, Anna Puu, Olavi Uusivirta ja Roope Salminen & Koirat.

Red Carpet Festareille saapuva BESS keräsi huimat neljä pystiä tämän vuoden Emma-gaalassa: vuoden artisti, vuoden biisi, vuoden pop ja vuoden striimatuin kotimainen biisi. BESS yhdistelee musiikissaan monipuolisesti niin poppia, elektroa, kuin housea. Koko kansaa keväällä myös Uuden Musiikin Kilpailussa ihastuttanut KUUMAA tunnetaan muun muassa kappaleistaan Ylivoimainen, Oo vielä sekunnin mun ja Tulipalo. Myös KUUMAA-yhtye palkittiin Emma-gaalassa Vuoden yhtyeeksi. Tänä vuonna uutta musiikkia julkaiseva Anna Puu nähdään Red Carpet Konserttien lisäksi tänä keväänä The Voice of Finlandin yhtenä tähtivalmentajana. Konserttien laajasta artistikattauksesta löytyy lisäksi niin tuttuja nimiä, kuin nousevia tähtiä. Kotimaiset huippuartistit ja Villatehtaan tunnelmallinen konserttialue takaavat elämyksen, josta et halua jäädä paitsi!

RED CARPET KONSERTTIEN ARTISTIT 

Kaikki artistit ja esiintymispäivät on nyt julkaistu. Julkaistut artistit ovat KUUMAA, BESS, Anna Puu, Olavi Uusivirta, Roope Salminen & Koirat, Jukka Poika, Kasmir, Sara Siipola, Malla, Emilia Sisco ja Silva Emilia

Perjantai 25.8.

BESS, Olavi Uusivirta, Roope Salminen & Koirat, Sara Siipola, Malla

Lauantai 26.8.

KUUMAA, Anna Puu, Jukka Poika, Kasmir, Emilia Sisco, Silva Emilia

Päiväkohtaiseen ohjelmaan pääset tutustumaan myös tästä

Talvi -liput Red Carpet Festareille saa vielä maaliskuun loppuun asti halvempaan hintaan, jonka jälkeen lippujen hinnat nousevat 1.4. alkaen. Osta liput nyt edullisesti Lippupisteestä!


Red Carpet Festari on täynnä suomalaista tähtisadetta ja rentoa hyvinkääläisyyttä parhaimmillaan.

Red Carpet Festari järjestetään Hyvinkäällä 21.–27.8.2023. Tervetuloa mukaan juhlimaan elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä. Ohjelma pitää sisällään elokuvia, musiikkia, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia. Red Carpet  elämä yllättää.