YKSITYISNÄYTÖS - ELOKUVA & NÄYTTELIJÄT PAIKALLA

Yksityisnäytöksen järjestämistä voit tiedustella .

Red Carpetin aikana teillä on mahdollisuus järjestää oma elokuvanäytös, johon Red Carpet huolehtii puolestanne paikalle näyttelijät ja elokuvantekijät tervehtimään teitä. Elokuva on valittavissa Red Carpetin ohjelmistosta. Juhlaennakkonäytöksenä järjestämme teille myöhemmin ensi-iltansa saavan elokuvan esityksen. Halutessanne näytökseen onnistuu myös leffaeväät tai muuta ohjelmaa.

Yksityisnäytöksiin on mahdollista yhdistää Red Carpet –konsertti (K-18) perjantaina 26.8. ja lauantaina 27.8.2022. Elokuvan jälkeen iltaa voidaan jatkaa Villatehtaan sisäpihan konsertissa, joka on kävelymatkan päässä elokuvateattereista.

Yksityisnäytökseen voidaan lisätä tunnin mittainen Actors Studio haastattelu, jossa tapahtuman taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi haastattelee elokuvan näyttelijöitä.

Paikat

Red Carpet yksityisnäytösten paikkoina toimivat Hyvinkään keskustan idylliset elokuvateatterit Kinoma ja Julia 1 & 2 sekä Hyvinkääsali, joka mahdollistaa isommankin porukan osallistumisen.

Yksityisiä elokuvanäytöksiä on varattavissa rajallinen määrä torstaille, perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille, 25.–28.8.2022.

  • Hyvinkääsali, 427 paikkaa
  • Kinoma, 225 paikkaa
  • Julia 1, 110 paikkaa
  • Julia 2, 57 paikkaa

Hinnat

Yksityisnäytökset myydään täysien salien mukaan.
Yksityisnäytös + konserttiliput

  • Yksityisnäytös ja jatkot Red Carpet -konsertissa Villatehtaalla yhteishintaan alkaen 65 € (+ alv) / henkilö / päivä.

Vain yksityisnäytös

  • Kysy erillistä tarjousta yksityisnäytöksestä toiveidenne mukaan.

Actor Studio näytöksen yhteyteen

  • Alkaen 1000 €+alv.

"Kotimaiseen elokuvaan tarvitaan lisää Cheek-meininkiä, ei enää varovaista hymistelyä."