Mummodisko

Mummodisko – Tanssia, Yhteyttä ja Iloa Kaikenikäisille!

Mummodisko ry on enemmän kuin tanssiseura. Se on yhteisö, joka yhdistää sukupolvet ja kulttuurit yhdeksi suureksi perheeksi. Tavoitteenamme on luoda iloa ja yhteenkuuluvuutta tanssin kautta.

Ensimmäistä kertaa ikinä, Red Carpet ja Mummodisko yhdistävät voimansa Hyvinkään Villatehtaalla 31.8.2024! Kiitos OmaSP, Aamuhoiva ja Demande tapahtuman mahdollistamisesta!

Juontajana toimii näyttelijä Tuija Piepponen! Esiintymässä ihanat Meiju Suvas sekä Mika Ikonen & Anssi Häkkinen -duo! Luvassa myös DJ-musiikkia!

Psst. Red Carpet x Mummodisko kävijöillä on mahdollisuus ostaa paikan päältä lauantain festarilippuja, ja jatkaa juhlintaa Red Carpet-konserttien parissa!

Aikataulut

Lauantaina 31.8.2024

Kello 14-16

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Paikkoja on rajoitetusti – mukaan mahtuu 200 ensimmäistä kävijää!

1. Onnellisia Hetkiä: Tanssi tuo hymyn huulille ja sydämeen. Meillä jokainen hetki on täydellinen, kun yhdessä nautimme musiikista ja liikkeestä.

2. Ylisukupolvista Yhteyttä: Mummodisko ei ole vain ikäihmisille. Se on paikka, jossa nuoret ja vanhat voivat kohdata ja jakaa yhteisiä kokemuksia.

3. Kulttuurien Kohtaamista: Meitä yhdistää rakkaus tanssiin, riippumatta taustastamme. Tule mukaan ja tutustu erilaisiin tanssityyleihin ja kulttuureihin.

4. Turvallinen ja Hyväksyvä Ilmapiiri: Jokainen on tervetullut tanssimaan omalla uniikilla tavallaan. Meillä ei ole ennakkoluuloja, vain avoimia sydämiä.

5. Yhteisöllisyyttä ja Osallisuutta: Mummodiskossa jokainen on tärkeä. Pienissä hetkissä syntyy suurta iloa ja tunne siitä, että kuulumme yhteen.

Tule Mukaan Tanssimaan Hyvinkään Villatehtaalle lauantaina 31.8.2024!