Red Carpet Festari ja Rentto Oy ovat solmineet sopimuksen, jolla monivuotinen yhteistyö saa jatkoa. Sopimuksen myötä Rentto jatkaa Red Carpet Festarin pääyhteistyökumppanina. Festarin ja Rentton välinen kumppanuus on tuottanut upeita tapahtumaelämyksiä aiempina vuosina ja uusi sopimus jatkaa menestyksekästä yhteistyötä.

”Rentto tukee hyvinkääläistä Red Carpet Festaria pääyhteistyökumppanina jo neljättä vuotta peräkkäin. Yhteistyö heidän kanssaan on ollut monipuolista ja joustavaa, ja on uskomattoman hienoa jatkaa kumppanuutta 2023 festareilla. Yhdessä tarjoamme paljon uusia elementtejä tänä vuonna, kuten muun muassa uusi Red Carpet Mini, konserttien viralliset jatkot Villatehtaalla sekä uudistettu Gaala, joka muuttaa tänä vuonna Villatehdas Areenalle” kertoo Red Carpet Festarin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi.

Rentto on toiminut Red Carpet Festarin yhteistyökumppanina ensimmäisestä vuodesta alkaen. ”Yhteistyötä oli helppo jatkaa luotettavan ja kehittyvän kumppanin kanssa. Hyvinkää ja sen lähialueet ovat Renttolle tärkeitä ja pystymme yhdessä Red Carpetin kanssa luomaan alueelle elinvoimaa. Tulevaisuudellekin on jo mielenkiintoisia ajatuksia” iloitsee Rentton kiinteistöjohtaja Mika Nurminen.

Tänä vuonna Rentto-konserniin kuuluva Genano liittyy mukaan festarin yhteistyökumppaniksi. Genanon tarjoama laadukas sisäilma varmistaa, että festari tarjoaa vierailleen viihtyisän ja turvallisen ympäristön nauttia tapahtumasta. Red Carpet Festari kiittää Renttoa ja Genanoa heidän tärkeästä panoksestaan tapahtuman onnistumiseksi. Yhteistyöllä on merkittävä vaikutus paikallisyhteisöön ja alueen elinvoimaisuuteen.


Kuvassa vasemmalta oikealle: Mikael Rentto, Antti Luusuaniemi ja Mika Nurminen. Kuva: Teemu Heikkilä.

Rentto Oy on hyvinkääläinen Etelä-Suomessa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö. Rentto Oy omistaa, ylläpitää ja vuokraa tuotanto-, toimisto- ja työtiloja. Lähivuosina Rentton suunnitelmissa on kehittää Hyvinkään ydinkeskustaan asuntoja omistamalleen tontille, jossa yhtiöllä on oma vajaan sadan vuoden historia. Yhtiön juuret ovat vuonna 1938 rakennetussa kenkätehtaassa.

www.rentto.fi

Lisätietoja:

Red Carpet Festari

Tuuli Jokinen

+358 40 779 3029

Rentto Oy

Mika Nurminen

+358 40 779 9990